Hop til indhold

Kommuner får nu igen mulighed for at søge om at deltage i forsøgs- og udviklingsarbejde om brobygning i 10. klasse m.v. i en periode på op til tre år. Formålet er at give kommunerne friere rammer til at organisere brobygningen, så eleverne får mest muligt ud af forløbene.

Der kan søges om at lave forsøg med varigheden af brobygningen, så det ikke længere organiseres i hele dage. Det er også muligt at lave forsøg med den fysiske placering af brobygningen, så ikke al brobygning foregår på en ungdomsuddannelsesinstitution.

Der vil være en ansøgningsrunde med frist 1. april 2023. Der har tidligere været en ansøgningsrunde med frist 1. oktober 2022. Projekterne kan have en varighed på op til tre år.

Såfremt en kommune allerede er blevet godkendt til at deltage i forsøget og ønsker at udbrede forsøget til flere af kommunens skoler, opfattes dette som en ændring i forsøget. Kommunen skal dermed ikke indgive en ny ansøgning, men indsende en kort redegørelse for ændringen i regi af eksisterende forsøg, som styrelsen vil tage stilling til, jf. vejledningens afsnit 7.

Sidst opdateret: 15. november 2023